Coaching

 

In mijn coach praktijk begeleidt ik vrouwen die door allerlei omstandigheden vastlopen in hun leven. 

 

Geen wonder dat veel vrouwen last hebben van stress en op zoek zijn naar rust in hun hoofd, verlangen naar wat meer tijd en  aandacht voor zichzelf om zo weer op adem te komen en mentaal en fysiek te herstellen.  

 

Ren jij jezelf voorbij ?

Want je voelt je verantwoordelijk voor van alles en nog wat. Je legt de lat hoog. Op je werk is het ook nooit klaar. En thuis is er ook altijd wat te doen. Ruimte om op adem te komen neem je meestal niet.  Dus ga je maar door en langzaam loopt de druk op. Misschien lig je ’s nachts wakker?.  Of heb je een korter lontje en voel je je daardoor weer schuldig en onzeker?  Het zijn allemaal signalen dat het niet lekker loopt en tot overmaat van ramp, wordt je ook nog eens overvallen met allerlei fysieke klachten.  Het zijn maar een paar voorbeelden. Herken jij ze?

 

Tijd voor aandacht, voor jezelf. Voor wat jij nodig hebt. 

 

Veel gestelde coaching vraagstukken:

  • Ik heb behoefte aan een luisterend oor.
  • Ik stel beslissingen en wat ik moet doen steeds uit.
  • Ik loop achter mijzelf aan en voel me hondsmoe. 
  • Mijn emoties overspoelen me soms met alle pijnlijke gevolgen van dien.
  • Hoe kan ik die patronen doorbreken.
  • Ik weet echt wel wat ik wil, maar ik kom niet tot actie.

 

Wat coaching voor jou kan betekenen. 

 

Ik werk resultaatgericht met je samen.  Inzicht, groei en het overwinnen van hindernissen en het  (her) vinden van een nieuwe balans, om jouw doelstellingen te realiseren.

 

De focus ligt op duurzaam resultaat, geen quick fix.

 

Als opgeleid coach herken ik veel situaties van vrouwen en kan oprecht stellen dat ik, naast de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd,  vanuit mijn eigen levenservaring op veel vlakken ervaringsdeskundige ben.

 

In overleg, ondersteun ik mijn sessies met massages en energetische behandelingen. Vanuit praktijkervaring ben ik deze  combinatie gaan toepassen, omdat ik bij cliënten heb gemerkt dat dit zeer ondersteunend is in het hele proces om mentaal en fysiek weer in balans en tot rust te komen. 

 

Coaching en/of behandeling:

consult :  € 50,- per uur

                  € 65,- per 1 1/2 uur

 

1e consult/ intake altijd 1 1/2 uur.